Yumurtalı Semizotu Kavurması

Yumurtalı Semizotu Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım tutam semizotu
  • 1 adet küçük soğan
  • 1 adet küçük kırmızı biber( ben acı tercih ettim)
  • 1 adet küçük domates
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tutam tuz
  • 1 adet yumurta

Yumurtalı Semizotu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanlarımıza dörde bölüp incecik kıyıp ,üzerine tuzunu takım bir tavaya alıp zeytinyağı ile kavurma sürecine başlayalım.
  2. Sırasıyla doğradığımız kırmızı biberi ve daha sonra küp halinde doğradığımız domatesi ekleyip güzelce kavuralım.
  3. Semiz otlarımızı incecik kıyalım ve kavrulan öbür materyallerimiz üzerine ekleyip kavurma sürecine devam edelim. Kaygı etmeyin suyunu çekene kadar güzelce pişirelim.
  4. Pişen semiz otlarımızın üzerine yumurtamızı kıralım yumurta piştikten sonra afiyetle yiyelim.

Yumurtalı Semizotu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cocoball
Mickey’li 2 Yaş Butik Kurabiye
5 Dakikada Hindistan Cevizli Lezzet Topu
Kahvaltılık Sucuklu Kaşarlı Patates Dilimleri
Limonlu Bisküvili Pasta (Videolu)
Sodalı Çıtır Börek
Hdabla | © 2025 |