Yulaflı Puding (Pancarlı)

Yulaflı Puding (Pancarlı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • 1 su bardağı süt (inek sütü yahut badem, soya, yulaf üzere bitkisel sütlerden rastgele biri)
  • Yarım olgun muz
  • 1 tatlı kaşığı bal (isteğe bağlı)
  • 2 parmak büyüklüğünde kırmızı pancar (rendelenmiş)

Yulaflı Puding (Pancarlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük bir tavaya yulafı ve sütü alın.
  2. Orta ateşte, daima karıştırarak yulaflar yumuşayana ve karışım kıvam alana kadar pişirin. Bu yaklaşık 5-7 dakika sürecektir.
  3. Ocaktan alın ve biraz soğumasını bekleyin.
  4. Soğuyan karışıma ezilmiş muzu ve rendelenmiş kırmızı pancarı ekleyin. İsteğe bağlı olarak balı da bu kademede ekleyebilirsiniz.
  5. Tüm materyaller yeterlice karıştıktan sonra bir blender yardımıyla pürüzsüz kıvama getirin.Afiyet olsun!.

Yulaflı Puding (Pancarlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Kuşkonmaz
Pofuduk Pişi (Yağ Çekmeyen)
Tek Hamur 2 Çeşit Ekmek ( Normal – Zeytinli)
Evyapımı Kakaolu Puding
Künefe
Peynirli Ve Tohumlu Pratik Poğaça
Hdabla | © 2025 |