Yulaflı Puding (Pancarlı)
Yulaflı Puding (Pancarlı) Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yemek kaşığı yulaf
- 1 su bardağı süt (inek sütü yahut badem, soya, yulaf üzere bitkisel sütlerden rastgele biri)
- Yarım olgun muz
- 1 tatlı kaşığı bal (isteğe bağlı)
- 2 parmak büyüklüğünde kırmızı pancar (rendelenmiş)
Yulaflı Puding (Pancarlı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Küçük bir tavaya yulafı ve sütü alın.
- Orta ateşte, daima karıştırarak yulaflar yumuşayana ve karışım kıvam alana kadar pişirin. Bu yaklaşık 5-7 dakika sürecektir.
- Ocaktan alın ve biraz soğumasını bekleyin.
- Soğuyan karışıma ezilmiş muzu ve rendelenmiş kırmızı pancarı ekleyin. İsteğe bağlı olarak balı da bu kademede ekleyebilirsiniz.
- Tüm materyaller yeterlice karıştıktan sonra bir blender yardımıyla pürüzsüz kıvama getirin.Afiyet olsun!.
Yulaflı Puding (Pancarlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










