Yulaflı Omlet

Yulaflı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Birkaç kol maydanoz
  • 1 yeşil soğan
  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar
  • Kibrit kutusu büyüklüğünde ezine peynir
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber

Yulaflı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı, yoğurdu, maydanozu, ince doğranmış yeşil soğanı, peynirleri, tuz ve pul biberi geniş bir kasede karıştıralım.
  2. Az yağ ile kızdırdığımız tavaya karışımı dökelim.
  3. İki yüzünü kızarttıktan sonra omletimiz hazır.

Protein dolu bir kahvaltı dakikalar içinde hazır. Deneyeceklere afiyet olsun.

Yulaflı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kış Pastası
Kaşarlı Yumurta Kapama
Kızartılmış Domatesli Ve Avokadolu Ekmek
Boşnak Kosova Mantısı
Arpa Şehriye Pilavı Tarifi (Videolu)
Ispanaklı Dilim Börek
Hdabla | © 2025 |