Yulaflı Fit Pankek

Yulaflı Fit Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı ince öğütülmüş yulaf ezmesi
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Pişirmek için bir yemek kaşığı sıvı yağ

Yulaflı Fit Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve vanilyayı uygunca çırpalım ,daha sonra öbür gereçleri ekleyip karıştıralım.
  2. Çok az yağladığınız tavada hamuru birer kaşık olarak dökelim gerili önlü pişirelim.
  3. Tabii bu ölçüler iki kişilik. Ben üzerine böğürtlen reçeli gezdirdim sizler bal ya da diğer marmelatlı şeyler tercih edebilirsiniz.

Yulaflı Fit Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tahinli Cevizli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Islak Kek
Dondurucuda Simit Tarifi
Sandviç Hamburger Ekmeği
Trileçe (Videolu)
Şerbeti Kaynatılmadan Hazırlanan İrmikli Portakallı Lokumcuk Tatlısı
Zerdeçallı Sebzeli Pilav
Hdabla | © 2025 |