Yulaflı Ekmek

Yulaflı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yulaf
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3-4 adet çekilmiş ceviz
  • 1 tutam tuz

Yulaflı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yulafı robottan geçirelim.
  2. Üzerine ceviz hariç başka materyalleri ekleyip robottan çekelim.
  3. En son yağlı kağıt serili ince dikdörtgen borcama dökelim, üzerine yulaf serpiştirip evvelce ısıtılmış 180°c fırına alt üst koyalım.

Yulaflı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anne Poğaçası
En Lezzetli Karışık Kızartma Tarifi! Sofranıza Renk Katın
Fırında Tavuk But
Toprak Tencerede Güveç
Kahve Yanı Yulaflı Topçuklar
Sağlıklı Muzlu Kek
Hdabla | © 2025 |