Yulaf Topları

Yulaf Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yemek kaşığı yulaf
  • 3 yemek kaşığı yoğurt (süzme olabilir)
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yahut pudra şekeri (içine tat vermesi için)
  • 1,5 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı yahut yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı süt

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi
  • Yarım muz

Yulaf Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri karıştır, yuvarlayarak toplar oluştur.
  2. Hindistan cevizine bulayıp üstüne kestiğiniz muzları koyunuz buzdolabında en az 2 saat dinlendir.

Hem sağlıklı hem lezzetli! Denersen yorumlara yaz✨️.

Yulaf Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zerdeçallı Kış Sebzeli Pirinç Pilavı
Şiş Tavuk
Fırında Kaburga
Airfrey’de Patates Kızartması
Lahmacun Tarifi (Taş Fırında)
Brownie Cheesecake (Mandalinalı)
Hdabla | © 2025 |