Yulaf Bar (Meyveli)

Yulaf Bar (Meyveli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yulaf
  • 2 adet hurma
  • 4 adet kuru kayısı
  • Yarım çay bardağı kuru üzüm (yarım avuç)
  • Yarım çay bardağı süt (isteğe nazaran koymasanda olur)
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilin
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi

Yulaf Bar (Meyveli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk öncelikle yulafımızı mikserden geçirelim.
  2. Kuru meyvelerimizi robottan geçirelim akabinde yumurta, vanalin, kabartma tozunu, sütünü ekleyip çırpalım son olarak yulafımızı ekleyelim.
  3. Yağlı kağıt serili kalıbımıza alıp keselim evvelce ısıtılmış fırında 15 dk pişirelim (180°). (süt koyunca biraz yumuşak oluyor).

Yulaf Bar (Meyveli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ustasından Orjinal Trileçe
Mantarlı Kremalı Spagetti
Dereotlu Peynirli Poğaça
Pratik Ay Mantı
Ispanaklı Gül Böreği
Porsiyonluk Alman Pastası
Hdabla | © 2025 |