Yulaf Bar

Yulaf Bar Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram ince öğütülmüş yulaf ezmesi
  • 4 yemek kaşığı bal
  • 8 yemek kaşığı tahin

Üzerine:

  • 50 gram çikolata
  • 1 tatlı kaşığı tahin

Yulaf Bar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yulaf ezmesi, bal ve tahini düzgünce homojen hale getirip, yağlı kağıt serdiğim borcama döşedim. Üzerine yumuşamış sürülebilir kıvama gelen çikolatayı yaydım ve tahin gezdirdim.
  2. Buzdolabına kaldırıp çikolatanın tekrar donmasını bekledim ve çıkarıp kahve yanına yahut çayla afiyetle yedim 🙂 size de afiyet olsun işte fırınsız ve zahmetsiz çok kolay bir tanım.

Yulaf Bar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehriyeli Pirinç Çorbası
Sebzeli Tuzlu Kek
Mısır Unlu Pırasalı Börek ( Kesinlikle Deneyin Enfes Bir Lezzet )
Karnabörek (Karnabahar Böreği)
Erik Pestili
Simit Tost
Hdabla | © 2025 |