Yoğurtlu Yumurta

Yoğurtlu Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı/margarin yahut sıvı yağ
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Yoğurtlu Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel tavamıza yağımızı alalım.
  2. Isınan yağımıza yumurtaları kırıp üzerine tuz ekleyelim.
  3. Kavrulan yumurtalar soğumaya dursun.
  4. Bir kabın içine 2 su bardağı yoğurt alıp çırpalım.
  5. 1 diş sarımsak ve tuz ekleyelim (ben tansiyonum düştüğü için eklemedim bu defa).
  6. Üzerine soğuyan yumurtaları döküp karıştıralım.

Yemeğimiz hazır afiyet olsun.

Zor anlarınızda süratli bir halde yapabileceğimiz öğrencilerin,yemek yapmayı bilmeyenlerin kesinlikle denemesi gereken bişey biz ekmeği bandırıp yiyoruz.

Yoğurtlu Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karidesli Fettucine
Kıymalı Burrito
Üçgen Poğaça
Ispanak Mücveri
Havuçlu Yoğurtlu Salata Tarifi-Hafif, Pratik Ve Nefis Meze Tarifi! (Videolu)
Kıyır Poğaça (Çay Demleninceye Kadar Hazır Olan
Hdabla | © 2025 |