Yoğurtlu Soğan Mezesi

Yoğurtlu Soğan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • Süzme yoğurt (evde olağan yoğurt vardı, tülbent yardımıyla süzdüm. 1-2 saat yeterli)
  • Zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker

Yoğurtlu Soğan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları jülyen doğrayın.
  2. Tavaya zeytinyağını alıp, ısıtın.
  3. Soğanları pembeleşinceye kadar kavurun.
  4. Dilerseniz kırmızı pul biber ekleyebilirsiniz.
  5. Tuzunu ve şekerini ekleyip, biraz karıştırdıktan sonra soğumaya bırakın. Afiyet olsun 🙂

Yoğurtlu Soğan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Sote
Tarhana Çorbası (Kaşık Kaşık İçirten)
Kuru Domatesli Peynirli Gevrek Poğaça
Özbek Pilavı
Kakaolu Bal Badem Tatlısı
Fırında Bütün Tavuk
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet