Yoğurtlu Meze

Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 tutam dere otu
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet konserve mısır
  • Bir tutam tuz

Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kâse yoğurdu geniş bir kaba döküyoruz .
  2. Sonra sarımsak rendeliyoruz, bir tutam tuz ek edip karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra közlenmiş kapya biberi doğruyoruz ,aynı halde dere otu doğruyoruz ve en son konserve mısırı ek edip karıştırıyoruz.

Afiyet olsun❤️.

Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Mantar Sote
Karışık Dolma (Çok Lezzetli)
Muhallebili Kadayıflı Revani
Enfes Kupta Porsiyonluk Tiramisu
Elma Şekeri
Salatalık Sushi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet