Yoğurtlu Meze

Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 tutam dere otu
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet konserve mısır
  • Bir tutam tuz

Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kâse yoğurdu geniş bir kaba döküyoruz .
  2. Sonra sarımsak rendeliyoruz, bir tutam tuz ek edip karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra közlenmiş kapya biberi doğruyoruz ,aynı halde dere otu doğruyoruz ve en son konserve mısırı ek edip karıştırıyoruz.

Afiyet olsun❤️.

Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gülen Tabak (Smoothie Bowl)
Maraş Çöreği
Janepeno Soslu Sucuk Ekmek
Garanti Sufle
Börek Tadında Sucuklu Patatesli Kek
Nugget
Hdabla | © 2024 |