Yoğurt Çorbası

Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı pirinç
  • 1 adet yumurta
  • 5 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1,5 litre su
  • Tuz

Üstüne ;

  • 2 yemek kaşığı tereyağ yahut 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Biraz nane kurusu yahut kaymak yağı

Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak pirinçlerimizi güzelce yıkayıp tenceremize alalım .
  2. Üstüne yoğurdu ,yumurtayı, unu koyalım ve karıştıralım .
  3. Daha sonra suyunu ekleyip çorbamız kaynanana kadar çırpma teliyle karıştıralım.
  4. Çorbamız kaynadıktan sonra 20/25 dakika pişirip en son tuzunu atalım sonra altını kapatalım.
  5. Ayrı bir tencerede tereyağ yahut sıvı yağı ısıtıp ,üstüne kuru naneyi ekleyelim .
  6. Çorbamızı servis tabağına alıp üstüne naneli sosu yahut kaymak yağını dökelim afiyet olsun 😋😋😋😋.

Yoğurt Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Unsuz Kuru Meyveli, Kuruyemişli Kurabiye
Kahveli Yaş Pasta (Mokka Sahne Torte)
Muzlu Pancarı Smoothie (Ara Öğün Veya Kahvaltı)
Balkabağı Mezesi
Baharatlı Patlamış Mısır
Gülüt Kek (Sivas İlimize Ait Muhteşem Bir Tat)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet