Yoğurt Çorbası

Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı pirinç
  • 1 adet yumurta
  • 5 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1,5 litre su
  • Tuz

Üstüne ;

  • 2 yemek kaşığı tereyağ yahut 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Biraz nane kurusu yahut kaymak yağı

Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak pirinçlerimizi güzelce yıkayıp tenceremize alalım .
  2. Üstüne yoğurdu ,yumurtayı, unu koyalım ve karıştıralım .
  3. Daha sonra suyunu ekleyip çorbamız kaynanana kadar çırpma teliyle karıştıralım.
  4. Çorbamız kaynadıktan sonra 20/25 dakika pişirip en son tuzunu atalım sonra altını kapatalım.
  5. Ayrı bir tencerede tereyağ yahut sıvı yağı ısıtıp ,üstüne kuru naneyi ekleyelim .
  6. Çorbamızı servis tabağına alıp üstüne naneli sosu yahut kaymak yağını dökelim afiyet olsun 😋😋😋😋.

Yoğurt Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zebra Pasta (En Kolay Kurtarıcı Tarif)
Elma Süslemeli Havuçlu Cevizli Kek
Girit Tarhanası
Pastane Sıkma Kurabiyesi
Diyet Elmalı Flan
Beş Çaylarına Renk Katacak Nefis Kuskus Salatası Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |