Yeşil Fasülye
Yeşil Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo fasülye
- 2 adet soğan
- 2 adet domates
- Pulbiber
- Tuz
- 2 küp şeker
- 1 yemek kaşığı salça
- Sıvıyağ
Yeşil Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyelerin temizleyin ve güzelce yıkayın akabinde istediğiniz halde doğrayın.
- Tencereye 1 kase soğan, 1 kase domates ,1 kase fasülye akabinde tekrar sırasıyla soğan, domates ,fasülye en üste fasülye gelecek halde tencereye koyun.
- Bir kase içerisine salça ,şeker ,tuz ,pulbiber, sıvı yağ ve sıcak su ile salçayı açıp tencere içine yayın.
- 1 bardak daha su ekleyip kapatın suyu azaldıkça ekleyebilirsiniz.Afiyet olsun.
Yeşil Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












