Yeşil Fasülye

Yeşil Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo fasülye
  • 2 adet soğan
  • 2 adet domates
  • Pulbiber
  • Tuz
  • 2 küp şeker
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıvıyağ

Yeşil Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyelerin temizleyin ve güzelce yıkayın akabinde istediğiniz halde doğrayın.
  2. Tencereye 1 kase soğan, 1 kase domates ,1 kase fasülye akabinde tekrar sırasıyla soğan, domates ,fasülye en üste fasülye gelecek halde tencereye koyun.
  3. Bir kase içerisine salça ,şeker ,tuz ,pulbiber, sıvı yağ ve sıcak su ile salçayı açıp tencere içine yayın.
  4. 1 bardak daha su ekleyip kapatın suyu azaldıkça ekleyebilirsiniz.Afiyet olsun.

Yeşil Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Waffle
Peynirli Sigara Böreği
El Açması Rulo Çıtır Börek
Orman Meyveli Turta
Fırında Etli Biber Dolması
Misto Cookie
Hdabla | © 2025 |