Yeni Cacık Tarifi

Yeni Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane salatalık
  •  1.5 çay kaşığı nane
  • 4 yemek kaşığı yoğurt (ortalama)
  • Tuz
  • Kıvamını yumuşatmak için tahminen biraz su koyabilirsiniz

Yeni Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salatalığı yeterlice yıkayıp bir kabuk soyma aparatı ile ince ince kesiyoruz.
  2. Sonrasında yoğurdumuzu bir kaseye alıp pürüzsüz ve biraz daha akışkan olana kadar çırpıyoruz.
  3. Yoğurdun içine kuru nane ve tuz koyup tekrar çırpıyoruz.
  4. Yoğurdu salatalığımızın üzerine döküyoruz ve bu kadar.

Yeni Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonata
Fırında Patlıcan Kebabı
Ziron
Taze Yeşil Fasulye Yemeği
Cupcake
Muzlu Pankek
Hdabla | © 2025 |