Yaz Kokteyli

Yaz Kokteyli Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-7 dilim karpuz
  • 2 adet kayısı
  • 1 şişe maden uyu
  • 2 yaprak taze nane, buz

Yaz Kokteyli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuz çekirdeklerini ayıklayıp dilimleri kaseye koyuyoruz.
  2. Kayısı çekirdeğini ayırıp birkaç modüle kesip ek ediyoruz.
  3. Blenderdan geçirip bardağa koyuyoruz, üstüne maden suyu buz ve en son nane yaprağımızı ekliyoruz. *isteyen alkol de ek edebilir. Afiyet olsun:)

Yaz Kokteyli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Milkshake
Pırasalı Buzluk Böreği
Taze Reyhanlı Sıcak Kısır
Kabaklı Havuçlu Tarator
4 Malzeme Kurabiye
Nohutlu Çıtır Yufkalı Salata
Hdabla | © 2025 |