Yarma Çorbası

Yarma Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yarma
  • 2 su bardağı su

Terbiyesi için;

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta

Üzeri için;

  • Tereyağ
  • Nane

Yarma Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 kaşık yarma 2 bardak suyla haşlanır.
  2. Terbiyesi için bir kapta yoğurt, un ve yumurta çırpılır. İçerisine haşlama suyundan 2-3 kepçe su koyulur yavaş yavaş çorbanın içine terbiye dökülür.
  3. Üzerine yağ ve nane yakıp döküyoruz.

Yarma Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pizza Ekmek (Pratik Pazar Kahvaltılığı)
Fırında Rulo Patlıcan Kebabı
Çörek Otlu Kurabiye
Mısır Gevreği Çıtır Kurabiye
Dışı Çıtır,İçi Nemli Hakiki Acıbadem Kurabiyesi
Mayasız Sebzeli Poğaça
Hdabla | © 2025 |