Yaprak Ekşisi
Yaprak Ekşisi Tanımı İçin Malzemeler
- Yaklaşık 30 adet asma yaprağı
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı limon tuzu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
Yaprak Ekşisi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikleri yaprakları güzelce yıkayalım.
- Karıştırma kabına çok az su koyalım, tüm materyalleri ekleyip düzgünce özleşene kadar karıştırıp yaprakları ekleyelim.
- Yaprakları elimizle sıkarak diriliği alalım tıpkı vakitte sosuyla özleşmesini sağlayalım .
- Köftelerin yanına çok yakışıyor ben mercimekli köfte ile servis ettim afiyet olsun 🌸🌸🌸.
Yaprak Ekşisi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









