Vişneli Browni (Rafine Şekersiz)
Vişneli Browni (Rafine Şekersiz) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet olgun muz
- 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
- ½ su bardağı elma suyu konsantresi
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı yahut hindistan cevizi yağı
- Göz kararı vişne (üzeri ve içine)
- 1 su bardağı yulaf unu (yulafı rondodan çektim)
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 çay kaşığı vanilya
- Birkaç kesim bitter çikolata (üzeri için)
- Ceviz/badem parçaları
Vişneli Browni (Rafine Şekersiz) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muzları çatalla ezin.
- Üzerine elma suyu konsantresi ve yağı ekleyin, karıştırın.
- Ayrı bir kapta un, ceviz ve badem modüllerini kakao, kabartma tozu ve vanilyayı karıştırın.
- Sıvı karışıma kuru materyalleri ekleyip spatula ile karıştırın (çok çırpmayın)
- Yağlanmış küçük borcama dökün.
- Vişneleri gelisi hoş koyun içine gömün üzerine bir kaç modül bitter çikolata koyun.
- 170°c’de evvelce ısıtılmış fırında yaklaşık 25–30 dakika pişirin.
Vişneli Browni (Rafine Şekersiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













