Vişneli Browni (Rafine Şekersiz)

Vişneli Browni (Rafine Şekersiz) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgun muz
  • 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
  • ½ su bardağı elma suyu konsantresi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı yahut hindistan cevizi yağı
  • Göz kararı vişne (üzeri ve içine)
  • 1 su bardağı yulaf unu (yulafı rondodan çektim)
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı vanilya
  • Birkaç kesim bitter çikolata (üzeri için)
  • Ceviz/badem parçaları

Vişneli Browni (Rafine Şekersiz) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzları çatalla ezin.
  2. Üzerine elma suyu konsantresi ve yağı ekleyin, karıştırın.
  3. Ayrı bir kapta un, ceviz ve badem modüllerini kakao, kabartma tozu ve vanilyayı karıştırın.
  4. Sıvı karışıma kuru materyalleri ekleyip spatula ile karıştırın (çok çırpmayın)
  5. Yağlanmış küçük borcama dökün.
  6. Vişneleri gelisi hoş koyun içine gömün üzerine bir kaç modül bitter çikolata koyun.
  7. 170°c’de evvelce ısıtılmış fırında yaklaşık 25–30 dakika pişirin.

Vişneli Browni (Rafine Şekersiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Cupcake
Kremalı Rulo
Zeytinyağlı Pırasa
Diyet Ekmek
Lezzetli Kuymak
Etli Taze Fasülye (Buzluk Fasülyesi)
Hdabla | © 2025 |