Unsuz Glütensiz Tahıllı Ekmek

Unsuz Glütensiz Tahıllı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 su bardağı ince öğütülmüş yulaf
  • 2 adet yumurta
  • 3-4 çorba kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı çiğ kabak çekirdeği içi
  • 2 yemek kaşığı iri yulaf
  • 1 yemek kaşığı haşhaş
  • 3 yemek kaşığı keten tohumu
  • 1-2 yemek kaşığı çia tohumu
  • 1 çorba kaşığı file badem
  • 1 çimdik tuz
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı süt
  • Kabartma tozu

Unsuz Glütensiz Tahıllı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve yoğurdu derin bir kapta karıştırıyoruz.
  2. Üzerine öteki gereçleri de ekleyip, güzelce karıştırıyoruz yumuşak yapışkan bir hamur elde ediyoruz.
  3. Karışımı yağlı kağıt serili fırın kabına alıyoruz.
  4. İçerisine eklediğimiz materyallerden üzerine süsleme yapıyoruz bu etap isteğe bağlıdır dilerseniz süslemeden de pişirebilirsiniz.
  5. Önceden işitilmiş 150° fırında 30 35 dakika kadar pişiriyoruz.
  6. Fırından çıkartıp, soğumasını bekliyoruz ekmek soğuduktan sonra dilimleyip servis edebiliriz afiyet olsun.

Unsuz Glütensiz Tahıllı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Tarator
Püf Noktalarıyla Yaş Pasta
Kornişon Turşu Mezesi
Glütensiz Mercimek Ekmeği
Patatesli Domatesli Tavuk Fırın
Diyet Islak Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet