Tuzlu Kurabiye

Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağ
  • 1su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı maya
  • 2 adet yumurta (sarısı üzerine)
  • 3 su bardağı un

Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağ, sıvı yağ, şeker tuz, maya, yumurta akı, yoğurt hepsini güzelce karıştıralım.
  2. Daha sonra un yavaş yavaş ek edip yoğuralım, kulak göğsü hamur elde edelim.
  3. İstediğimiz sekileri verelim, kurabiyelerimizi 170 derece fırında 30 dk pişirelim kurabiyelerimiz hazır. Deneyenlere afiyet olsun.

Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Patatesli Kömbe
Çıtır El Açması Börek
Doyurucu Kıymalı Makarna
Mozaik Buzluk Pastası (Çok Pratik)
Yufkadan Kolay Lokma Tatlısı (Videolu)
İrmik Topları
Hdabla | © 2025 |