Tuzlu Kek

Tuzlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı tam buğday unu( yulaf unu vs. kullanabilirsiniz- denetimli bir halde ekleyin)
  • 4 yemek kaşığı lor peyniri
  • Maydonoz
  • Kapya biber
  • Zeytin
  • Tuz

Üzeri için;

  • Domates
  • Ceviz (keyfinize nazaran ekleyebilirsiniz)

Tuzlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları güzelce çırpıyoruz.
  2. Ardından tüm materyalleri ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın kabına döküyoruz.
  4. Domates, biraz ceviz ekleyip 180 derece evvelce ısıtılmış fırında 30-34 dakika denetimli pişiriyoruz.

Tuzlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Isırgan Otlu- Peynirli Börek
Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Ev Yapımı Pizza
Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun)
Vişneli Spoonful
Tavuk Ciğeri
Tavuklu Pirinç Pilavı Ve Kaşık Salata
Hdabla | © 2025 |