Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Ev Yapımı Pizza

Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Konut Üretimi Pizza Tanımı İçin Malzemeler
- 6 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
Pizza iç materyali için;
- 300g rendelenmiş kaşar peyniri
- 1/4 (çeyrek) küp küp doğranmış sucuk
- Yarım kuru soğan
- 5 kaşık mısır
- 1 adet doğranmış biber
Üzeri için;
- 5 adet çeri domatesi
Sos için;
- 4 kaşık zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 2 tatlı kaşığı salça
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 küçük çay bardağı su
Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Mesken Üretimi Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeytinyağı, salça, tuz, kekik ve su karıştırılır. Tepsiye dizilmiş ekmek dilimleri üzerine fırça ile sürülür. Ekmekler sosu çekerken iç materyal hazırlanır.
- Rendelenmiş kaşar peyniri, doğranmış olan sucuk, soğan, mısır ve biber karıştırılarak ekmeklerin üzerine eşit olarak koyulur. Üzerlerine domatesler dilimlenerek dizilir.
- 200 derecede alt üst fırında 15 dk da pişer. Afiyetle.
Not:İç materyal olarak keyfinize nazaran mantar, zeytin vs koyabilirsiniz ve damak zevkinize nazaran gereçleri artırıp azaltmak sizlere kalmış
Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Konut Üretimi Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
