Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Ev Yapımı Pizza

Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Konut Üretimi Pizza Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

Pizza iç materyali için;

  • 300g rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1/4 (çeyrek) küp küp doğranmış sucuk
  • Yarım kuru soğan
  • 5 kaşık mısır
  • 1 adet doğranmış biber

Üzeri için;

  • 5 adet çeri domatesi

Sos için;

  • 4 kaşık zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 2 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 küçük çay bardağı su

Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Mesken Üretimi Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağı, salça, tuz, kekik ve su karıştırılır. Tepsiye dizilmiş ekmek dilimleri üzerine fırça ile sürülür. Ekmekler sosu çekerken iç materyal hazırlanır.
  2. Rendelenmiş kaşar peyniri, doğranmış olan sucuk, soğan, mısır ve biber karıştırılarak ekmeklerin üzerine eşit olarak koyulur. Üzerlerine domatesler dilimlenerek dizilir.
  3. 200 derecede alt üst fırında 15 dk da pişer. Afiyetle.

Not:İç materyal olarak keyfinize nazaran mantar, zeytin vs koyabilirsiniz ve damak zevkinize nazaran gereçleri artırıp azaltmak sizlere kalmış

Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Konut Üretimi Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Bebeklere Kemik Sulu Çorba
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Saray Katmeri (Yalancı Lazanya)
Avokado Ezmesi
Pratik Börülce Salatası
Vişneli Çikolatalı Pasta
Acai Bowl
Muhallebili Tart Kek
Hdabla | © 2025 |