Turp Mezesi

Turp Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kırmızı turp
  • Yarım limon
  • Çeyrek çay kaşığı tuz
  • Çeyrek çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kuru nane
  • Yarım çay kaşığı toz sumak

Turp Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Turp yıkanır ve isteğe bağlı soyulur.
  2. İnce ince dilimlenerek üzerine limon sıkılır .
  3. Kalan başka gereçler ek edilerek harmanlanır ,yemeye hazır deneyeceklere Afiyet olsun😊.

Turp Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Taze Fasulye
Şehriyeli Pilav
Sütlaç
Triliçe
Burma Kadayıf
Nefis Gelin Pastası
Hdabla | © 2025 |