Türlü

Türlü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya kırmızı biber
  • 2 adet patates
  • 2 yahut 3 adet patlıcan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 adet kışlık domates rendesi
  • 3 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Pul biber
  • Zeytinyağ

Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye yağ ve yemeklik doğradığımız soğanları kavuruyoruz.
  2. Üzerine biberleri ve patatesleri ek edip güzelce kavuruyoruz.
  3. Patlıcanları ekleyip kavurup salça ve domates suyunu ekliyoruz.
  4. İyice kavurup tuzu ve suyu koyup pişiyoruz.
    Afiyet olsun.

Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Sarıyer Böreği
Kısır
Yumurtalı Lavaş Sandviç
Mandalinalı Pişmeyen Cheesecake
Acılı Ezme (Güneydoğu Usulü)
Şekerpare
Hdabla | © 2025 |