Türlü

Türlü Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya kırmızı biber
- 2 adet patates
- 2 yahut 3 adet patlıcan
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 adet kışlık domates rendesi
- 3 su bardağı sıcak su
- Tuz
- Pul biber
- Zeytinyağ
Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun bir tencereye yağ ve yemeklik doğradığımız soğanları kavuruyoruz.
- Üzerine biberleri ve patatesleri ek edip güzelce kavuruyoruz.
- Patlıcanları ekleyip kavurup salça ve domates suyunu ekliyoruz.
- İyice kavurup tuzu ve suyu koyup pişiyoruz.
Afiyet olsun.
Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






