Türlü

Türlü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya kırmızı biber
  • 2 adet patates
  • 2 yahut 3 adet patlıcan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 adet kışlık domates rendesi
  • 3 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Pul biber
  • Zeytinyağ

Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye yağ ve yemeklik doğradığımız soğanları kavuruyoruz.
  2. Üzerine biberleri ve patatesleri ek edip güzelce kavuruyoruz.
  3. Patlıcanları ekleyip kavurup salça ve domates suyunu ekliyoruz.
  4. İyice kavurup tuzu ve suyu koyup pişiyoruz.
    Afiyet olsun.

Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yalancı Tiramisu
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islak İrmik Helvası
Hazır Dönerden İskender
Mandalinalı Miss Lokumlar
Puf Böreğini Bir De Böyle Deneyin Bayılacaksınız
Patatesli Börek
Lokanta Usulü Mor Lahana Turşusu
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.