Truff Topları

Truff Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-7 dilim kakaolu bayatlamış kek
  • 1 adet muz
  • 1,5 yemek kaşığı süt
  • Hindistan cevizi

Truff Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel kek dilimlerini blenderdan geçiriyoruz. Blender yoksa elinizlede ufalayabilirsiniz.
  2. Başka bir kapta(büyük olsa güzel olur) 1 adet muzumuzu çatal ile eziyoruz.
  3. Muzu ezdikten sonra ufaladığımız keki kapa katıyoruz ve karıştırıyoruz.
  4. Sonrada 1,5 yemek kaşığı sütü ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Topları yuvarlayıp hal verelim.
  6. Üstünü istediğiniz üzere kaplayabilirsiniz. Ben hindistan cevizi kullandım. Siz çikolataylada kaplayabilirsiniz. Afiyet olsun💗.

Truff Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doğum Günü Pastası
Uzak Doğu Usulü Mantarlı Lahana Turşusu Kavurma
Ev Baklavası
10 Numara 12 Yıldız Fırında Karnıbahar Graten
Kisiel (Kıssel)
Aşırı Lezzetli Tarhana Çorbası
Hdabla | © 2025 |