Truff

Truff Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 dilim kek (kalın)
  • 1 çay bardağı krema
  • 80 gram çikolata
  • 15 tane hurma

Üzeri için

  • 160 gram çikolata
  • Fındık kırığı
  • Hindistan cevizi

Truff Tanımı Nasıl Yapılır?

Kalan keklerden yapabilirsiniz.

  1. Kekleri ve hurmalar robottan çekip karıştırma kabına alın.
  2. Sıvı kremayı ocakta ısıtın. İçine çikolataları atıp ocaktan alın. Eriyene kadar karıştırın. Keke ekleyin ve güzelce harmanlayın.
  3. Yağlı kağıt serdiginiz kalıba sıkıştırarak yerleştirin. Buzdolabına kaldırın.
  4. Dilerseniz top formunda de yapabilirsiniz. Dolaptan çıkardığınız truffları benmari yolu erittiğiniz çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine alın. Dilediğini üzere süsleyin.

Şifa olsun 🍃🫶🏻

Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tavuk Çorbası (Şifa Deposu)
Pancar Salatası
Güveçte Patates Püreli Köfte
Cream Puff
Nişastalı Meyveli Muhallebi
Portakal Soslu Ve Kakaolu Kurabiye
Hdabla | © 2024 |