Tırnak Pide Tarifi (Lokantadaki Ekmekler Gibi)

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) İçin Malzemeler

  • 1 paket kuru toz maya
  • 6 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı ılık su
  • Tuz

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Nasıl Yapılır?

  1. Un, şeker, tuz karıştırılır.
  2. Ortası açılıp maya ve su eklenir.
  3. Karıştırılıp sıvı yağ eklenir.
  4. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  5. 1 saat mayalanmaya bırakılır.
  6. Yağlı kağıtlı tepsiye yaydırıp 180 derecede ısıtılmış fırında pişirilir. Afiyet olsun. :).

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında İncik (Şef Usulü) Sadece 3 Malzeme İle
Bezelyeli Dönerli Pilav
Sucuklu Patates Köfte
Çıtır Çıtır Kornişon Turşu
Evde Restoran Kalitesinde Steak Yap! | Sulu Ve Yumuşacık Tarifi
Fransız Stili Deniz Midyesi
Hdabla | © 2025 |