Tereyağlı Tavuk İncik

Tereyağlı Tavuk İncik Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet tavuk incik
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz (isteğe nazaran azaltılıp artırılabilir)

Tereyağlı Tavuk İncik Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk inciklerini yıkayıp uygun bir tencereye dizin.
  2. Soğanı halka halka doğrayarak inciklerin üzerine yayın.
  3. Tereyağının yarısını küçük modüller halinde tavuk butlarının üzerine, öteki yarısını da soğanların üzerine yerleştirin.
  4. Üzerine kırmızı toz biber ve tuzu serpin. Sıcak suyu tencereye ekleyin.
  5. Tencerenin üzerine bir tabak kapatıp kapağını kapatın. Kısık ateşte yaklaşık 1,5 saat pişmeye bırakın.Afiyet olsun.

Tereyağlı Tavuk İncik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sebzeli Sucuk
Tiramisu
Kuru Patlıcanlı Ekşili Köfte
Havuçlu Patates Topları
Arapların Helva Tarifi (Lezzeti Harika)
Sebzeli Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet