Tereyağlı Poğaça

Tereyağlı Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 servis kaşığı tereyağ
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Tereyağlı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3 yumurtanın beyazı 2 yumurtanın sarısı ve öbür materyaller çırpıcı ile çırpılır. Aldığı kadar un eklenir kulak göğsü kıvamından daha gevşek bir hamur elde edilir.
  2. Yuvarlak biçim verilerek üzerine yumurta sarısı sürülerek, susamla süslenir.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında alt üst ayarda pişirilir.

Tereyağlı Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Şambali
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Airfryer’da Sufle
En Pratiğinden Çiğ Köfte
Şekersiz Ve Unsuz Sağlıklı Hurma Topları
Yumuşacık Poğaça Tarifi
Mor Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası
Tam Ölçülü Ekler Tarifi
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.