Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna
Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kırpık makarna
- Sıcak su
- 1 kase peynir rendesi
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1 yemek kaşığı kuru nane
Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Suyumuzu ocağa alıp kaynatıyoruz. İçine makarnamızı salıp, pişiriyoruz. Makarna piştikten sonra süzdürüyoruz.
- Aynı tencereye tereyağı alıp eritiyoruz. Üzerine kurur naneyi ekleyerek karıştırıyoruz.
- Süzdüğümüz makarnayı ek edip, tekrar karıştırıyoruz.
- Servis tabağına alıp üzerine rendelediğimiz peyniri ekliyoruz. Kırpık makarnamız servise hazır. Afiyet olsun🤗👌
Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















