Tereyağlı Cevizli Erişte

Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı erişte
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • Tereyağ
  • Tuz

Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencere suyumuz kaynadıktan sonra tuz ek edelim sonra erişteyi ekleyip 8-10 dakika pişirelim.
  2. Pişen eriştenin suyunu süzüp soğumaya bırakalım.
  3. Tavamızada tereyağımızı erirken biz cevizleri çok küçük olamayacak halde bölelim sonra cevizleri tavaya koyup 1-2 dakika kavuralım.
  4. Hafif ılık olan eriştemizi tenceremize alıp tereyağlı cevizli yağımızı ekleyip karıştıralım servise hazır.Afiyetler olsun 🍀.

Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Tava
Soğanlı Meze
Bebeğimin Kahvaltısı
Nohut Yemeği
Evde Etsiz Çiğ Köfte Tarifi
Cafelerin Haşhaşlı Keki
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet