Tereyağlı Cevizli Erişte

Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı erişte
- 1 çay bardağı ceviz içi
- Tereyağ
- Tuz
Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencere suyumuz kaynadıktan sonra tuz ek edelim sonra erişteyi ekleyip 8-10 dakika pişirelim.
- Pişen eriştenin suyunu süzüp soğumaya bırakalım.
- Tavamızada tereyağımızı erirken biz cevizleri çok küçük olamayacak halde bölelim sonra cevizleri tavaya koyup 1-2 dakika kavuralım.
- Hafif ılık olan eriştemizi tenceremize alıp tereyağlı cevizli yağımızı ekleyip karıştıralım servise hazır.Afiyetler olsun 🍀.
Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






