Tereyağlı Cevizli Erişte

Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı erişte
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • Tereyağ
  • Tuz

Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencere suyumuz kaynadıktan sonra tuz ek edelim sonra erişteyi ekleyip 8-10 dakika pişirelim.
  2. Pişen eriştenin suyunu süzüp soğumaya bırakalım.
  3. Tavamızada tereyağımızı erirken biz cevizleri çok küçük olamayacak halde bölelim sonra cevizleri tavaya koyup 1-2 dakika kavuralım.
  4. Hafif ılık olan eriştemizi tenceremize alıp tereyağlı cevizli yağımızı ekleyip karıştıralım servise hazır.Afiyetler olsun 🍀.

Tereyağlı Cevizli Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karpuz Kokteyli
Bir Kaşık Kremayla Yozgat Somunu
Pofidik Karnabahar
Pudingli Kek
Gofret Kurabiye
Doğal Retınol Tarifi
Hdabla | © 2025 |