Terbiyeli Kereviz (Sebze) Çorbası

Terbiyeli Kereviz (Sebze) Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk kereviz
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan orta boy
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kemik suyu

Terbiyesi için:

  • 1 adet yumurta sarısı
  • Yarım limon suyu
  • 1 yemek kaşığı un

Terbiyeli Kereviz (Sebze) Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri küçük doğruyoruz, düdüklüde haşlıyoruz.
  2. Tuz ve karabiber de az biraz tereyağı da koydum isteğe nazaran kemik suyu yağlı ise gerek yok bence ben tad versin diye azıcık koydum.
  3. Haşlandıktan sonra blenderdan çekiyoruz ocağa alıyoruz.
  4. Terbiyesi için yumurta sarısı, limon suyunu ve unu güzelce karıştırıp az biraz da çorbanın suyundan koyup homojen bir kıvam elde ediyoruz ve altı açıkken çorbamıza ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Biraz kaynayınca kapatıyorum, çorbamız hazır.
    Deneyenlere afiyet olsun.

Terbiyeli Kereviz (Sebze) Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Sarımsaklı Meze
Susamlı Kurabiye ( Kandil Simidi Tadında )
Köfteli Patlıcan Sarma
Portakallı Köstebek Pasta
Beyaz Lahana Sarması
Etli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet