Tepsi Kebabı

Tepsi Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kıyma
  • 2 adet kırmızı kapya biber
  • 3 adet orta uzunluk soğan
  • Çeyrek demet maydanoz
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay pul biber
  • 1çay kaşığı köfte baharatı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 orta uzunluk domates

Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanları, biberleri, domatesleri, maydanoz ve sarımsağı robottan geçiriyoruz.
  2. Sonra kıymayı, robottan geçirdiğimiz zerzevatları, baharatları, zeytinyağını ve tuzumuzu güzelce yoğuruyoruz.
  3. Fırın tepsisine koyup düzleştiriyoruz ve çizikler atıyoruz.
  4. 180 derecede 40 dakika pişiriyoruz.

Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimekli Köfte (Antep Usulü)
İçli Pişi
Doğum Günü Pastası
Gerçek Madlen Kek (Madeleines)
Semizotlu Yoğurtlu Meze
Mayonezli Tamagoyaki (Japon Usulü Yumurta Ruloları)
Hdabla | © 2025 |