Tencere Sufle

Tencere Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilin
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Bitter tablet çikolata (80 gr)

Tencere Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 adet yumurtayı şeker çırpalım.
  2. Sütü, sıvı yağ ,unu ekleyelim, kakao ekleyelim ,vanilini ,kabartma tozunu gereçleri çırpalım.
  3. Sufle kaplarını 1 damla sıvı yağla yağlayalım ve hamuru kaplara boşaltalım .
  4. Sufle kapları büyükse 3 adet küçükse 4 adet sufle oluyor .
  5. Her sufle kabına 2 tane bitter çikolata koyun ,hamurun ortasına tencereye sıcak su koyun sufle kapların yarısına kadar .
  6. Tencerenin kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirelim.

Tencere Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rulo Pasta
Köz Biberli Nohut Salatası (Diyetisyenden)
Arap Tava Tarifi
Yumurtalı Ispanak
Su Böreği
Alman Sosisli Çorba
Hdabla | © 2025 |