Tencere Sufle

Tencere Sufle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilin
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- Bitter tablet çikolata (80 gr)
Tencere Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1 adet yumurtayı şeker çırpalım.
- Sütü, sıvı yağ ,unu ekleyelim, kakao ekleyelim ,vanilini ,kabartma tozunu gereçleri çırpalım.
- Sufle kaplarını 1 damla sıvı yağla yağlayalım ve hamuru kaplara boşaltalım .
- Sufle kapları büyükse 3 adet küçükse 4 adet sufle oluyor .
- Her sufle kabına 2 tane bitter çikolata koyun ,hamurun ortasına tencereye sıcak su koyun sufle kapların yarısına kadar .
- Tencerenin kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirelim.
Tencere Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
