Tek Tencerede Lazanya

Tek Tencerede Lazanya Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane lazanya yaprağı
  • 200 gram kıyma
  • 1 tane domates
  • 1 tane soğan
  • 4-5 tane brokoli sapı
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 4 yemek kaşığı krema
  • 150 gram kaşar peyniri
  • 1 tutam taze fesleğen

Tek Tencerede Lazanya Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymayı tencerede kavuralım.
  2. Kıymanın rengi kahverengiye döndükte sonra ince ince kestiğiniz domates, soğan, sarımsak, brokoli sapı, karabiber ve tuzu ekleyelim soteleyelim.
  3. Harcımızın üzerine 1,5 bardak sıcak su ek edelim.
  4. Lazanyaları bölerek sulu harcın içerisine ekleyelim.
  5. Lazanyaları ekledikten sonra kremayı üzerine yayalım.
  6. Lazanya suyunu çekmeye yakın kaşar ve fesleğeni üzerine koyup eritelim.

Afiyet olsun.

Tek Tencerede Lazanya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kavanoz Sarma
Soğanlı Peynirli Börek
İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası
Terbiyeli Sebze Çorbası
Krep Pizza
Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |