İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası

İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 küçük diş sarımsak
  • 2 kapya biber
  • 300 gram kadar kabak
  • 1 adet havuç
  • 1’er çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Zerdeçal
  • 1 paket krema yahut 1 su bardağı süt
  • 1 litre kadar sıcak su
  • Sıvıyağ

İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye sıvı yağı koyup üzerine sarımsak ve havucu rendeleyip ek edin.
  2. Onlar kavrulurken biberi ve kabakları doğrayıp kavurmaya devam edin.
  3. Kabağı soyup doğrayın ve kavrulan sebzelerin üzerine ekleyin ve biraz kavurun.
  4. Kavrulan sebzelerin üzerine sıcak su ve baharatları ekleyin.
  5. Kabaklar yumuşayıncaya kadar kaynatın.
  6. Kaynayan çorbayı blender edip altını kapatın ve tercihinize nazaran krema yahut sütü ek edin.
  7. Ben krema kullandım.Afiyet olsun 🌸🌸.

İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Yulaflı Tost
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tiramisu
Fındıklı Granola
Bebe Bisküvili Nescafeli Sütlü Tatlı
Sandviç Poğaça
Belen Tava
Zeytinyağlı Nefis Lahana Sarması ( Maraş Usulü)
Hdabla | © 2025 |