Taze Peynirli Pide

Taze Peynirli Pide Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için:
- Tuz
- 1/2 (yarım) paketin yarısı yaş maya
- 2 su bardağı su
- Aldığı kadar un
İçi için;
- 500 gram taze peynir
- 100 gram şeker
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Taze Peynirli Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle hamuru yoğurun ve bekletin.
- O ortada peynir ve şekeri bir kaba alıp yağı ekleyip karıştırın.
- Hamurumuz mayalanıca pide hali verip içine tepside yerleştirip peyniri içine serpin.
- 200 derece ısıtılmış fırına ekleyip pişirelim ,deneyeceklere afiyet olsun.
Taze Peynirli Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




