Taze Fasülyeli Bulgur Pilavı

Taze Fasülyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo taze fasülye
- 1 su bardağı bulgur
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet domates
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- İstediğiniz bir baharat
- Sıvıyağ
- Tuz
Taze Fasülyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Taze fasülyeleri yıkayıp ayıkladıktan sonra küp küp doğrayalım.
- Bir tencerede ince doğranmış soğanı yağda güzelce kavurup, üzerine doğranmış yeşil biber, kapya biber ve rendelenmiş domatesi ekleyip soteleyelim.
- Biraz piştikten sonra üzerine fasülye eklenip rengi dönene kadar kavurulur.
- Daha sonra tuz, baharat, bulgur ve yüzü geçene kadar sıcak su ek edilip karıştırılarak pişmeye bırakılır. Şimdiden afiyet olsun. 🙂🦋
Taze Fasülyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






