Tavuklu Salata

Tavuklu Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 porsiyon ızgara/tavada pişmiş tavuk göğsü (120-150 g)
  • Bol yeşil salata (zeytinyağı, limon, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
  • 4-5 yemek kaşığı kinoa / bulgur / karabuğday (glisemik indeks düşük, tok tutar)

Tavuklu Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri karıştıralım.
  2. 400-450 kcal lik bir çok doyurucu öğün olmuş oluyor.
  3. Ben bir tatlı kaşığı mısır da ekledim çok lezzet kattı. Şimdiden afiyet olsunn ☺️.

Tavuklu Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Helvası
Glutensiz Kırmızı Mercimekli Tuzlu Kek
Kremalı Kapya Biberli Erişte
Kaymaklı Künefe
Latte Pasta
Dondurmalı Helva
Hdabla | © 2025 |