Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna

Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 2 adet tavuk göğsü
  • 100 gram mantar
  • Salça
  • Kekik
  • Karabiber
  • 1 tutam pul biber

Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarna haşlanır, başka bir tavada tavuk sotelenir.
  2. Diğer tarafta sos için; salça, baharatlar ve makarna suyundan alınarak karıştırılır.
  3. O sırada sotelenen tavuk içine sos dökülür, biraz karıştırdıktan sonra mantarlar dökülür.
  4. Bu karışımı 5-10 dakika karıştırdıktan sonra tavuklar ve mantarlar pişince haşlanmış makarnanın içine dökülür ve karıştırılır. Büsbütün karıştırdıktan sonra servis edilir.

Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Köfte Patates
Kıyır Kurabiye Tatlısı
Portakal Pelteli Muhallebi
Atom Kurabiye (İncir Dolgulu)
Tuzlu Bisküvi
Beyaz Lahana Turşusu (Ertesi Gün Tüketebileceğiniz Pratik Tarifler)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet