Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna

Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna
- 2 adet tavuk göğsü
- 100 gram mantar
- Salça
- Kekik
- Karabiber
- 1 tutam pul biber
Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Makarna haşlanır, başka bir tavada tavuk sotelenir.
- Diğer tarafta sos için; salça, baharatlar ve makarna suyundan alınarak karıştırılır.
- O sırada sotelenen tavuk içine sos dökülür, biraz karıştırdıktan sonra mantarlar dökülür.
- Bu karışımı 5-10 dakika karıştırdıktan sonra tavuklar ve mantarlar pişince haşlanmış makarnanın içine dökülür ve karıştırılır. Büsbütün karıştırdıktan sonra servis edilir.
Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


