Tavuklu Makarna (Közlenmiş Malzemeler İle)

Tavuklu Makarna (Közlenmiş Materyaller İle) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yası makarna
  • Tavuk göğsü
  • 7-8 mantar

Fırınlanacak sos için;

  • 4 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber
  • Taze kekik
  • Taze biberiye
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Toz biber
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Tavuklu Makarna (Közlenmiş Gereçler İle) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir borcama domates sarımsak soğan biberler bir de taze biberiye ve taze kekik zeytin yağı döküp evvelce ısıtılmış olan fırına atıyoruz. 30 -35 dk közlenecek dereceye geldiğinde fırından çıkarıyoruz blenderdan geçiriyoruz.
  2. Sonra bir tencerede makarnaları haşlamaya başlayın, sonra bir tavaya doğranmış tavukları ekliyoruz suyunu bırakıp çekince mantarları da ekliyoruz onlarda suyunu bırakıp, çekince salçayı ekliyoruz kokusu çıkana kadar pişiriyoruz.
  3. Sonra baharatları ekliyoruz ben yazdıklarımı ekledim siz ekstra damak tadına nazaran istediğinizi ekleyebilirsiniz.
  4. Fırından çıkarıp yapmış olduğumuz sosu tavadaki tavukların üstüne döküp biraz bu türlü pişiriyoruz sonra makarnayı süzüp sosla buluşturuyoruz. Makarnamız hazır. Afiyet olsun.

Tavuklu Makarna (Közlenmiş Materyaller İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pilavlı El Açması Börek (Klina)
Çilekli Ve Beyaz Çikolatalı Şekersiz Muffin
Muzlu Yulaflı Smoothie (Sağlıklı Ve Doyurucu)
Milföylü Yufka Böreği (Su Böreği Tadında)
Milföy Tepsi Böreği
Mantarlı Tavuklu Makarna (Hiç Düşünmeden Deneyin)
Hdabla | © 2025 |