Tavuklu Börek

Tavuklu Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru

İç harcı için;

  • 450 gram tavuk göğsü
  • 1 paket mantar
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Yarım kaşar (rendelenmiş)

Tavuklu Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk, biber, mantarı doğrayıp baharatlandırıp kısık ateşte pişiriyoruz.
  2. Milföye sotemizi ve kaşarımızı koyup, istediğimiz formu veriyoruz. Ben dikdörtgen ve üçgen yaptım.
  3. 180° 30 dk pişiriyoruz.

Tavuklu Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cennet Hurmalı Muhallebi | Hem Hafif Hem Lezzetli (Videolu)
Ciğer Kavurma
Kuru Yufka Böreği
Tiramisu Pasta (Videolu)
Tahinli Kek
Domates Soslu Demleme Makarna
Hdabla | © 2025 |