Tavuklu Börek
Tavuklu Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru
İç harcı için;
- 450 gram tavuk göğsü
- 1 paket mantar
- 1 adet yeşil biber
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı pul biber
- Yarım kaşar (rendelenmiş)
Tavuklu Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk, biber, mantarı doğrayıp baharatlandırıp kısık ateşte pişiriyoruz.
- Milföye sotemizi ve kaşarımızı koyup, istediğimiz formu veriyoruz. Ben dikdörtgen ve üçgen yaptım.
- 180° 30 dk pişiriyoruz.
Tavuklu Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






