Tavuk Tava

Tavuk Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gram tavuk
  • 2 adet soğan
  • 3-4 diş sarımsak
  • 2 adet kırmızı kapya biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 3 adet domates
  • 7 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tor kırmızı biber
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • Tuz
  • 60 gram tereyağ  (üzerine koymak için)
  • 7-8 adet arpacık soğan

Tavuk Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk ve zerzevatları küp küp doğrayın.
  2. Hepsini bir fırın tepsisine koyun.
  3. Baharatları, salçayı ve zeytinyağını ekleyip güzelce karıştırın.
  4. Üzerine tereyağ küplerini ekleyin.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında birinci 35 dk üzeri kapalı ( yağlı kağıdı ıslatıp üzerine eşit gelecek biçimde kapatın. )
  6. Son 15 dk üzeri açık bir biçimde pişirin. Deneyeceklere afiyet olsun.

Tavuk Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dondurmalı İrmik Helvası
Limonlu Kek (Videolu)
Glutensiz Poğaça
Ispanaklı Pancar Salatası
Et Sote
Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet