Tavuk Şiş

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk ızgara tava
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı biber salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı ketçap
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 3 adet patates
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları küp küp doğrayalım. Bir tatlı kaşığı tuzumuzu ekleyelim.
  2. Sosu için; sıvı yağ,yoğurt ,salça ,ketçap köri ve baharatlarımızı ekleyip, karıştıralım.
  3. Tavuk ve sosu güzelce marine edelim 1 saat dolapta bekletelim.
  4. 3 adet patateslerimizi küp küp doğrayalım. Dolaptan çıkardığımız tavuklara ekleyip şişe geçirelim.
  5. 180 derecede 45 dakika pişirelim.

Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Pasta | Çikolatalı Borcam Pastası
Yiyenleri Şaşırtacak Tatlı Kurabiye (Tuzsuz Lorlu)
Puf Puf Kabaran İki Renkli Mermer Kek Tarifi
2 Kişilik Pankek Tarifi
Kuş Yuvası Kurabiyesi
Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye
Hdabla | © 2025 |