Kuş Yuvası Kurabiyesi

Kuş Yuvası Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gr tereyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Süsleme materyalleri;

  • Sade tahinli pişmaniye
  • Badem şekeri

Kuş Yuvası Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığında ki tereyağını yoğurma kabına alıyoruz.
  2. Yumurta ,nisastayi ve pudra şekerinide ekleyip karıştıralım.
  3. Ardından kakao, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip yoğurup aldığı kadar unu ekleyelim.
  4. Sarımsak ezicinin içerisine hamurdan koyup biçim çıkınca alıp tepsiye dizelim.
  5. 175 derece 15 dk pişirelim.
  6. Servis yapmaya yakın pişmaniyeyi ortasına koyup üzerine badem şekeri ekleyip sunum yapalım.

Kuş Yuvası Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cevizli Üzümlü Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Haşhaşlı Rulo Kruvasan Poğaça
Enginar Çanağında Zeytinyağlı Ekşili Nohut
Kara Dut Suyu
Magnolia (Ganajlı)
Tam Ölçü Sütlaç
Tavuk Tantuni
Hdabla | © 2025 |