Kuş Yuvası Kurabiyesi

Kuş Yuvası Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gr tereyağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 adet yumurta
- 4 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Aldığı kadar un
Süsleme materyalleri;
- Sade tahinli pişmaniye
- Badem şekeri
Kuş Yuvası Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Oda sıcaklığında ki tereyağını yoğurma kabına alıyoruz.
- Yumurta ,nisastayi ve pudra şekerinide ekleyip karıştıralım.
- Ardından kakao, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip yoğurup aldığı kadar unu ekleyelim.
- Sarımsak ezicinin içerisine hamurdan koyup biçim çıkınca alıp tepsiye dizelim.
- 175 derece 15 dk pişirelim.
- Servis yapmaya yakın pişmaniyeyi ortasına koyup üzerine badem şekeri ekleyip sunum yapalım.
Kuş Yuvası Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





