Tavuk Şiş

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet tavuk göğüsü
- Domates
- Biber
Sosu için;
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı soya sosu (isteğe bağlı)
- Kekik
- Toz biber
- Pul biber
- Tuz
Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuklarımızı çok küçük olmayacak halde doğrayalım.
- Bir kasede sos gereçlerinin hepsini karıştırıp tavuklarımızı ekleyelim, buzdolabında en az 2 saat dinlendirelim.
- Çöp şişlere dizdikten sonra kalan sosuda üzerine sürüp 180 derece fırında alt üst ayarda pişirelim. Afiyet olsun.
Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


