Tavuk Şiş

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğüsü
  • Domates
  • Biber

Sosu için;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı soya sosu (isteğe bağlı)
  • Kekik
  • Toz biber
  • Pul biber
  • Tuz

Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı çok küçük olmayacak halde doğrayalım.
  2. Bir kasede sos gereçlerinin hepsini karıştırıp tavuklarımızı ekleyelim, buzdolabında en az 2 saat dinlendirelim.
  3. Çöp şişlere dizdikten sonra kalan sosuda üzerine sürüp 180 derece fırında alt üst ayarda pişirelim. Afiyet olsun.

Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Brawnola – Alternatif Brownie
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Çikolatalı Pratik Pasta
Çilekli Magnolya
3-2-1 Poğaça
Kupta Tiramisu
Patatesli Yufka Böreği
Antep Usulü Baklava
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.