Tavuk Pirzola

Tavuk Pirzola Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet tavuk pirzola
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • 4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 diş sarımsak
  • Hazır satılan baharatlı mangal tadında tavuk çeşnisi
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Rozmarin (biberiye) (isteğe bağlı)

Tavuk Pirzola Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salça, ayçiçek yağı, yoğurt, çeşni, sarımsak bir kabın içerisinde karıştırılır.
  2. Sosun içine tavuklar eklenir, her yerine gelecek biçimde yedirilir. 1 saat marine olması için buzdolabına kaldırılır.
  3. Tava ısıtılır. Tavuklar kemikleri üst gelecek biçimde tavaya dizilir. Rozmarin konulur.
  4. Önlü gerili 10-15 dakika üzeri nar üzere kızarana kadar kısık ateşte pişirilir. Afiyet olsun 🩷.

Tavuk Pirzola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Patates Salatası
Kalburabastı Tatlısı (Kıyır Kıyır)
Kefirli Pamuk Poğaça
Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek
Elmalı Kurabiye (Borcamda)
Yumurtalı Patates Yemeği (Pratik Ve Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |