Tavuk Izgara (İster Mangalda İster Fırında)

Tavuk Izgara (İster Mangalda İster Fırında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo tavuk incik
  • 2 kilo tavuk kanat
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Tavuk Izgara (İster Mangalda İster Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı geniş bir kaseye alalım.
  2. Sarımsakları havan yardımı ile ezelim.
  3. Tavukların olduğu kaseye sarımsakları ve öbür bütün materyallerimizi koyup güzelce marine edelim.
  4. Dilerseniz bu marinasyon sürecini bir gün buzdolabında bekletebilirsiniz.
  5. Bu süreç etinizin baharatlarla üstün özdeşleştirecektir.
  6. Zamanınız kısıtlı ise 1 saat te yetecektir.
  7. Fırında pişirecekseniz fırının ızgara ayarını açıp evvelden ısıtın.
  8. Etlerinizi fırın tepsisine dizin ve etleriniz kızarana kadar pişirin.
  9. Ama mangalda pişirecekseniz etlerinizi alıp mangalın üzerinde önlü artlı güzelce pişirip servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyetler olsun.

Tavuk Izgara (İster Mangalda İster Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güveçte Mantar Tavuk Sote
Karalahana Sarması
Fırın Makarna
Belçika Waffeli
Bıçak Tatlısı (Ağızda Dağılıyor)
Süt Üzü Kuymağı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet