Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet tavuk but
- 3-4 adet patates
- 2 adet havuç
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı un
- Tuz
Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle patates, havuç ve sarımsağı soyup doğrayalım.
- Ben bir tane havucun yarısını rendeleyip kenara aldım.
- Tencereye sıvı yağ koyup birinci evvel tavuklarımızı artlı önlü soteleyelim.
- Daha sonra yarım adet rendelenmiş havuç ve bir diş sarımsağı ekleyip karıştırıyoruz.
- Unumuzuda ekleyip tekrar karıştırıyoruz.
- Ardından havuç ve patateslerimizi koyup üzerine hafif geçecek biçimde suyu ve tuzunuda da ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Yapanlara afiyet olsun….
Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






