Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet tavuk but
  • 3-4 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tuz

Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle patates, havuç ve sarımsağı soyup doğrayalım.
  2. Ben bir tane havucun yarısını rendeleyip kenara aldım.
  3. Tencereye sıvı yağ koyup birinci evvel tavuklarımızı artlı önlü soteleyelim.
  4. Daha sonra yarım adet rendelenmiş havuç ve bir diş sarımsağı ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Unumuzuda ekleyip tekrar karıştırıyoruz.
  6. Ardından havuç ve patateslerimizi koyup üzerine hafif geçecek biçimde suyu ve tuzunuda da ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Yapanlara afiyet olsun….

Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bulut Yumurta Tarifi
Brownie Kurabiye
Muzlu Kakaolu Kek
Airfryer’Da Kek Tarifi
Patates Yatağında Kaşarlı Mantar
Portakallı Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet