Tavuk Göğsü Tatlısı
Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker (180 gr)
- 1 su bardağı un (110 gr)
- 100 gram tereyağı
- 1 pk vanilin
Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce tereyağını eritin, sonra unu ekleyin ve 5 dakika hiç durmadan çırpma telli kaşık ile karıştırın.
- Rengi yoğunlaşan unumuza sütü yavaş biçimde ekleyiniz ve karıştırmaya devam ediniz.
- İyice yoğunlaşmaya başladığında şekeri ve 1 paket vanılını ekleyiniz.
- 2-3 dakika daha karıştırdıktan sonra, karışımı 5 dakika mikser ile çırpınız.
- İyice kremamsı yapıyı aldıktan sonra, kalıbınıza koyup dolabınıza kaldırabilirsiniz. Sevgiler.
Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






