Tavuk Göğsü Tatlısı

Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker (180 gr)
  • 1 su bardağı un (110 gr)
  • 100 gram tereyağı
  • 1 pk vanilin

Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce tereyağını eritin, sonra unu ekleyin ve 5 dakika hiç durmadan çırpma telli kaşık ile karıştırın.
  2. Rengi yoğunlaşan unumuza sütü yavaş biçimde ekleyiniz ve karıştırmaya devam ediniz.
  3. İyice yoğunlaşmaya başladığında şekeri ve 1 paket vanılını ekleyiniz.
  4. 2-3 dakika daha karıştırdıktan sonra, karışımı 5 dakika mikser ile çırpınız.
  5. İyice kremamsı yapıyı aldıktan sonra, kalıbınıza koyup dolabınıza kaldırabilirsiniz. Sevgiler.

Tavuk Göğsü Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kış Sebzelerinden Fit Menü
Kadayıflı Şerbetli Kek
Ramazan Pidesi
Spoonful Tarifi
Ev Yapımı Doğumgünü Yaş Pastası
6 Kişilik Mozaik Pasta
Hdabla | © 2025 |